Средно общообразователно училище
"Св. Св. Кирил и Методий" град Стрелча

    начало  проекти  новини  история  юбилей  документи  отчети  колектив  ученици  галерия

  връзки  контакти  профил  обществен съвет  поправителни сесии

 

20.12.2017 г. сряда

 

 

22.09.2017 г. петък

С ритуал за издигане националното знаме на Република България, водосвет и поръсване знамената на Община Стрелча, Средно училище "Св. Св. Кирил и Методий", Начално училище "Паисий Хилендарски" както и с прочитане на Манифеста  в град Стрелча беше чествана 109-та годишнина от провъзгласяване независимостта на България.

 

 

 

 

    15.09.2017 г. петък

ЧЕСТИТА НОВАТА 2017/2018 УЧЕБНА ГОДИНА!

 

              

                                               

На всички ученици пожелаваме здраве

 и успех в овладяване на знанията,

а на техните учители творческо дръзновение

и още по-големи резултати! 

              

 

  27.10.2016 г. четвъртък

В Общинския младежки център се проведе тържество посветено на 1 ноември Ден на народните будители. Под ръководството на г-жа Ася Ширилинкова и колегите й г-жа Мария Рогачева и г-н Андон Божков учениците от полуинтернатните групи представиха компютърна презентация, викторина и състезание за най-бързо изпълнение на поставена задача свързани с празника.

 

                                              

 

30.03.2016 г. сряда

В актовата зала се проведе "Забавна математика" с учениците от VІ клас. Мероприятието протече по много интересен и забавен начин. Присъстваха учениците от полуинтернатните групи с техните възпитатели, директорът г-н Ганчо Грозев - преподавател по математика, както и други ученици и колеги от училището. Поздравяваме сърдечно г-жа Русанка Петришка, преподавател по математика на VІ-те класове, за организацията и подбора на въпросите и задачите. Пожелаваме й в бъдеще да проведе още такива интересни и полезни за всички игри и състезания.

 

 

16.10.2014 г. четвъртък

Днес бяха открити новите компютърни кабинети по проект УЧИЛИЩЕ НА БЪДЕЩЕТО ОБЗАВЕЖДАНЕ НА КАБИНЕТИ ПО ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ. Присъстваха гости от ръководствата на Община Стрелча, фондация "Америка за България"- финансирали 3/4 от проекта, началникът на РИО Пазарджик г-жа Валентина Кайтазова и старши експертът по математика, информатика и информационни технологии г-жа Дора Дулчева.