Средно общообразователно училище
"Св. Св. Кирил и Методий" град Стрелча

    начало  проекти  новини  история  юбилей  документи  отчети  колектив  ученици  галерия  връзки  контакти  профил  обществен съвет

 

30.11.2016 г. сряда

Във връзка с 1 декември Ден за борбата със СПИН в актовата зала на училището се проведе мероприятие с учениците от V, VІ и VІІ класове. Под ръководството на г-жа Ася Ширилинкова с презентация и игри се показа как да се предпазим от заразяване с тази опасна болест.

 

 

 

18.11.2016 г. петък

Днес за 72- ри път се проведе щафетната обиколка  посветена на празника на училището.

15.11.2016 г. вторник

Едно от мероприятията посветени на 72 годишнината от създаването на Гимназия в град Стрелча, беше поклонението пред гроба на първия директор Богдан Овесянин. Всички ученици и учители почетоха неговата памет.

 

 

 

28.10.2016 г. петък

По случай предстоящия празник Хелуин колегите от ПИГ г-н Божков, г-жа Ширилинкова и г-жа Рогачева, техните групи и всички останали ученици и преподаватели организираха и участваха в забавно шоу с маски и костюми. По този начин те прогониха всички зли сили и духове с надеждата да се случват повече радостни и щастливи събития и преживявания.

 

   

27.10.2016 г. четвъртък

В Общинския младежки център се проведе тържество посветено на 1 ноември Ден на народните будители. Под ръководството на г-жа Ася Ширилинкова и колегите й г-жа Мария Рогачева и г-н Андон Божков учениците от полуинтернатните групи представиха компютърна презентация, викторина и състезание за най-бързо изпълнение на поставена задача свързани с празника.

 

 

 

15.09.2016 г. четвъртък

 

ЧЕСТИТА НОВАТА 2016/2017 УЧЕБНА ГОДИНА!

 

                                                

На всички ученици пожелаваме здраве

 и успех в овладяване на знанията,

а на техните преподаватели творческо дръзновение

и по-големи постижения! 

              

 

 

30.03.2016 г. сряда

В актовата зала се проведе "Забавна математика" с учениците от VІ клас. Мероприятието протече по много интересен и забавен начин. Присъстваха учениците от полуинтернатните групи с техните възпитатели, директорът г-н Ганчо Грозев - преподавател по математика, както и други ученици и колеги от училището. Поздравяваме сърдечно г-жа Русанка Петришка, преподавател по математика на VІ-те класове, за организацията и подбора на въпросите и задачите. Пожелаваме й в бъдеще да проведе още такива интересни и полезни за всички игри и състезания.

 

 

16.10.2014 г. четвъртък

Днес бяха открити новите компютърни кабинети по проект УЧИЛИЩЕ НА БЪДЕЩЕТО ОБЗАВЕЖДАНЕ НА КАБИНЕТИ ПО ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ. Присъстваха гости от ръководствата на Община Стрелча, фондация "Америка за България"- финансирали 3/4 от проекта, началникът на РИО Пазарджик г-жа Валентина Кайтазова и старши експертът по математика, информатика и информационни технологии г-жа Дора Дулчева.