soustrelcha@abv.bg,

0885 377 655,

гр. Стрелча 4530, бул. "България" № 69

 

Новини

15.09.2020 г. вторник

 

ЧЕСТИТА НОВАТА 2020/2021 УЧЕБНА ГОДИНА!

 

              

 

                                               

На всички ученици пожелаваме здраве

 и успех в овладяване на знанията,

а на техните преподаватели творческо дръзновение

и още по-големи успехи! 

 

               

 

 

20.12.2019 г. петък

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2020 ГОДИНА!

Приятно изкарване на празниците и зимната ваканция! Да сте живи и здрави всички от нашето прекрасно училище и на Богоявление

6 януари 2020 г. понеделник започваме учебни занятия.

 


21.11.2019 г. четвъртък

75 години Гимназия в Стрелча - Концерт спектакъл "Среща на поколенията"

 

 

Мероприятия посветени на юбилея на Гимназията

Среща с юристи и полицаи - възпитаници на училището, залата на Младежкия център 21.11.2019 г.

 

              

 

Среща с лекари - възпитаници на училището, залата на Младежкия център 19.11.2019 г.

 

              

 

Открит урок за учениците от V - VII клас „Българска дружина – планина повдига“, залата на Младежкия център 18.11.2019 г.

 

              

 

Традиционни ястия приготвени с Иван Звездев

 

               

 

Шрадиционна щафетна обиколка на училището 22.11.2019 г.

 

               

 

11.10.2019 г. петък

Цялото училище заедно с  Владимир Натов племенник на Богдан Овесянин и г-жа Станислава Станева - секретар на Община Стрелча почетоха паметта на първия директор на Гимназията в Стрелча. На този ден се навършват 111 години от рождението на Богдан Овесянин /Тодор Натов/ и 71 години от неговата кончина. Г-жа Панка Козарекова, преподавател по български език и литература прочете кратко слово за живота и дейността на първия директор. В изказването си пред гроба на Богдан Овесянин в боровата гора на град Стрелча, г-н Ганчо Грозев директор на СУ "Св. Св. Кирил и Методий" изтъкна прекрасните човешки и професионални качества на първия директор, който се почита всяка година от цялото училище и обществеността на града.


16.09.2019 г. понеделник

 

ЧЕСТИТА НОВАТА 2019/2020 УЧЕБНА ГОДИНА!

 

              

 

                                               

На всички ученици пожелаваме здраве

 и успех в овладяване на знанията,

а на техните преподаватели творческо дръзновение

и още по-големи успехи! 

 

              

 

 

22.09.2017 г. петък

С ритуал за издигане националното знаме на Република България, водосвет и поръсване знамената на Община Стрелча, Средно училище "Св. Св. Кирил и Методий", Начално училище "Паисий Хилендарски" както и с прочитане на Манифеста  в град Стрелча беше чествана 109-та годишнина от провъзгласяване независимостта на България.

 

 

  27.10.2016 г. четвъртък

В Общинския младежки център се проведе тържество посветено на 1 ноември Ден на народните будители. Под ръководството на г-жа Ася Ширилинкова и колегите й г-жа Мария Рогачева и г-н Андон Божков учениците от полуинтернатните групи представиха компютърна презентация, викторина и състезание за най-бързо изпълнение на поставена задача свързани с празника.

 

 

                                              


В актовата зала се проведе "Забавна математика" с учениците от VІ клас. Мероприятието протече по много интересен и забавен начин. Присъстваха учениците от полуинтернатните групи с техните възпитатели, директорът г-н Ганчо Грозев - преподавател по математика, както и други ученици и колеги от училището. Поздравяваме сърдечно г-жа Русанка Петришка, преподавател по математика на VІ-те класове, за организацията и подбора на въпросите и задачите. Пожелаваме й в бъдеще да проведе още такива интересни и полезни за всички игри и състезания.

 

 


16.10.2014 г. четвъртък

Днес бяха открити новите компютърни кабинети по проект УЧИЛИЩЕ НА БЪДЕЩЕТО ОБЗАВЕЖДАНЕ НА КАБИНЕТИ ПО ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ. Присъстваха гости от ръководствата на Община Стрелча, фондация "Америка за България"- финансирали 3/4 от проекта, началникът на РИО Пазарджик г-жа Валентина Кайтазова и старши експертът по математика, информатика и информационни технологии г-жа Дора Дулчева.

 

 

Copyright © 2021 idwebbg.com. All Rights Reserved. | Презареди